KATSOMASI RESEPTIT
Paahdetut sateenkaariporkkanat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdetut sa­teen­kaa­ri­pork­ka­nat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdetut sa­teen­kaa­ri­pork­ka­nat

Eriväriset porkkanat tuovat kivasti väriä ruokiin.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori porkkanat ja poista kanta. Leikkaa porkkanat pituussuunnassa puoliksi. Halkaise porkkanan puolikkaat ja leikkaa puolikkaat vielä puoliksi. Levitä porkkanat uunivuokaan tai leivinpaperilla peitetylle pellille.

    Sekoita appelsiininmehu, oliiviöljy, hunaja ja mausteet hyvin keskenään. Ripottele porkkanoiden päälle.

    Paahda porkkanoita 200 asteisessa uunissa noin puolituntia tai kunnes porkkanat ovat kypsiä. Nauti lisukkeena tai esimerkiksi salaatissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    331 kcal
  • hiilihydraattia
    80.8 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    5.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

porkkana


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta