KATSOMASI RESEPTIT
Paahdetut parsat ja papu-hernesalaatti

Resepti: Fanni & Kaneli

Paahdetut parsat ja papu-hernesalaatti

Resepti: Fanni & Kaneli

Paahdetut parsat ja papu-hernesalaatti

Keväinen salaatti yhdistää paahdettuihin parsoihin helposti syntyvän papu-hernesalaatin. Lorauta salaattiin raikasta sitruuna-vinaigrettea!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla noin 5 minuuttia kunnes ne ovat reippaan paahtuneet.

    Huuhtele ja valuta pavut. Sekoita kulhossa papujen joukkoon sulatetut pakasteherneet, silputtu purjo ja persilja.

    Valmista kastike. Pese sitruuna. Raasta kuorta hienoksi raasteeksi. Purista mehu kulhoon. Sekoita joukkoon loput kastikeainekset. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Sekoita kastiketta oman makusi mukaan salaattiin. Tarjoile salaatti paahdettujen parsojen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    295 kcal
  • hiilihydraattia
    26.5 g
  • rasvaa
    14.3 g
  • proteiinia
    14.9 g
  • kuitua
    14.1 g
  • suolaa
    10.5 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta