KATSOMASI RESEPTIT
Paahdetut paprikat
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Paahdetut paprikat

Resepti: Maku 05/2016

Paahdetut paprikat

Paahda paprikat makeiksi! Paahdetut paprikat sopivat salaatteihin, soppaan ja leivälle sellaisenaan tai tahnaksi soseutettuna. Paprikan hedelmäliha saa tummaksi paahtuneesta kuoresta kevyen savun aromin. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Paahdetut paprikat valmistuvat näin. 

    Puolita paprikat ja poista siemenet. Mausta paprikat sisältä kevyesti suolalla ja pippurilla. Pane ne pellille kuoripuoli ylöspäin. 

    Sivele pinnat öljyllä. Paahda paprikoita 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä paprikat muovipussissa. Vedä kuoret pois ja paloittele paprikat. 

    Käytä paahdettuja paprikoita keittoihin ja salaatteihin tai alkuruoaksi. 

     

     

VINKKI

Tee paahdettuja paprikoita kerralla kunnon satsi. Käytä salaatteihin, keittoihin, leivälle tai säilö ne yrttiöljyyn ja tarjoa alkuruoaksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    48 kcal
  • hiilihydraattia
    4.2 g
  • rasvaa
    3 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta