KATSOMASI RESEPTIT
Paahdetut maa-artisokat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdetut maa-artisokat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdetut maa-artisokat

Yksinkertaista ja niin hyvää!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Pese maa-artisokat hyvin juuresharjalla. Voitele uunivuoka voilla. Puolita maa-artisokat ja laita leikkuupinta ylöspäin uunivuokaan. Lisää loput voista nokareina  uunivuokaan. Mausta maa-artisokat suolalla ja mustapippirilla.

    Paahda maa-artisokkia uunissa 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes maa-artisokat ovat kypsiä ja saaneet hiukan väriä.

    Tarjoile maa-artisokat alkupalana tai ruoan lisukkeena.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    725 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    81.3 g
  • proteiinia
    1.2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

maa-artisokka


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta