KATSOMASI RESEPTIT
Paahdetut kardemumma-ruusukaalit
GL
MA
MU

Resepti: Maku 08/2016

Paahdetut kardemumma-ruusukaalit

Resepti: Maku 08/2016

Paahdetut kardemumma-ruusukaalit

Unohda ruusukaalien keittäminen ja paahda ne rapeiksi uunissa. Herkulliset ruusukaalit maustetaan hunajalla, kardemummalla ja currylla.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Viimeistelyyn

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Huuhtele ruusukaalit. Poista kovat kannat ja kuivahtaneet ulkolehdet. Halkaise ruusukaalit ja siirrä ne uunivuokaan.

    Valuta kaalien päälle öljyä ja hunajaa. Mausta suolalla, kardemummalla ja currylla.

    Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

    Viimeistele hyvin pestystä sitruunasta otetuilla kuorisuikaleilla. Tarjoa lämpimänä lisäkkeenä.

VINKKI

Esikäsittele ruusukaalit tarjoamista edeltävänä päivänä kypsennystä vaille valmiiksi. Säilytä ne jääkaapissa hyvin peitettynä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    547 kcal
  • hiilihydraattia
    49.2 g
  • rasvaa
    39.1 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    3.4 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulun kasvisruoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta