KATSOMASI RESEPTIT
Paahdetut hunajaporkkanat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdetut hu­na­ja­pork­ka­nat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdetut hu­na­ja­pork­ka­nat

Helppoa ja herkullista!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Poista porkkanoista naatit ja pese hyvin. Asettele porkkanat uunivuokaan. Vatkaa öljy, sitruunamehu ja hunaja hyvin sekaisin. Valele porkkanat hunajaseoksella. Mausta porkkanat suolalla ja mustapippurilla. Halutessasi voit maustaa porkkanoita myös yrteillä esimerkiksi rakuunalla tai timjamilla.

    Paahda porkkanoita uunissa 200 asteessa noin 35-40 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kypsiä. Pyöräytä porkkanoita uunivuoan hunajaliemessä ennen tarjoilua. Lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    554 kcal
  • hiilihydraattia
    48.2 g
  • rasvaa
    40.3 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    3.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

porkkana, kasvislisäke


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta