KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu tomaatti-paprikakeitto
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2017

Paahdettu tomaatti-paprikakeitto

Resepti: Maku 04/2017

Paahdettu tomaatti-paprikakeitto

Tomaatti-paprikakeitto saa ihanan maun, kun kasvikset paahdetaan grillissä. Viimeistele annokset korianterilla, suolapähkinöillä ja chilillä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Huuhtele ja lohko varhaissipulit. Säästä varret. Huuhtele ja paloittele paprikat. Huuhtele ja halkaise tomaatit. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet.

    Siirrä kasvikset kulhoon ja mausta ne öljyllä, suolalla ja pippurilla. Grillaa ne raidallisiksi ja kypsiksi.

    Siirrä kasvikset kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella kasvisliemen kanssa, keittoon saa jäädä sattumia.

    Lisää kaurakerma ja sokeriripaus. Kuumenna.

    Viimeistele keitto korianterilla, suolapähkinöillä, halutuessasi chilillä ja silputuilla sipulinvarsilla.

    Tarjoa keitto paahdetun tai tuoreen leivän kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    87 kcal
  • hiilihydraattia
    3.2 g
  • rasvaa
    7.3 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vegaaninen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta