KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu Sriracha-kukkakaali

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdettu Sriracha-kukkakaali

Ainekset

4 annosta

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Poista kukkakaalista lehdet ja kanta. Leikkaa kukkakaalin kukinnot irti. Puolita isoimmat kukinnot niin, että kukkakaalin palaset ovat suurinpiirtein samankokoisia. Huuhtele kukkakaalit lävikössä ja valuta hyvin. Laita kukkakaalit kulhoon.

    Sekoita kulhossa sriracha -kastike, soijakastike ja rypsiöljy hyvi keskenään. Kaada kastike kukkakaalien joukkoon ja sekoita todella hyvin niin, että kastike sekoittuu tasaisesti kukkakaaleihin. Levitä kukkakaalit leivinpaperilla peitetylle pellille.

    Paahda sriracha-kukkakaaleja uunissa 225 asteessa 20-25 minuuttia tai kunnes kukkakaalit ovat saaneet hiukan väriä. Sammuta uuni ja avaa uunin luukku varovaisesti. Sriracha -kastike takaa tymäkät höyryt uunia avatessa.

    Anna sriracha-kukkakaalien jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoile sriracha-kukkakaalit sellaisenaan dippikastikkeiden kera tai lisää salaattiin. Herkullisten dippikastikkeiden ohjeet löydät linkistä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    414 kcal
  • hiilihydraattia
    5.4 g
  • rasvaa
    42.9 g
  • proteiinia
    3 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    8.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kukkakaali, sriracha


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta