KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu rosolli

Resepti: Perinneruokaa prkl

Paahdettu rosolli

Resepti: Perinneruokaa prkl

Paahdettu rosolli

Juurekset paahtamalla saa rosollista täyteläisemmän makuisen. Lopuksi joukkoon sekoitetaan omena- ja suolakurkkukuutiot. Tämä maistuu hyvältä niin lämpöisenä, kuin kylmänäkin.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Kuori punajuuret ja porkkanat. Pilko kasvikset reiluiksi kuutioiksi uunipellille leivinpaperin päälle.

    Kuori sipulit ja paloittele ne myös mukanaa pellille. Mausta oliiviöljyllä, hunajalla ja ripauksella suolaa. Paahda 200 asteessa noin 1 tunti.

    Kuutioi omena ja suolakurkut. Sekoita joukkoon. Mausta punaviinietikalla ja mustapippurilla.

    Tarjoile lämpimänä tai kylmänä joulupöydässä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    52 kcal
  • hiilihydraattia
    11 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

rosolli, joulu


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta