KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu punajuuri-klementiinisalaatti
GL
MU

Resepti: Maku 08/2016

Paahdettu punajuuri-kle­men­tii­ni­sa­laat­ti

Resepti: Maku 08/2016

Paahdettu punajuuri-kle­men­tii­ni­sa­laat­ti

Makeiksi paahdetut punajuuret sopivat ihanasti sitruksen ja täyteläisen juuston kaveriksi. Testaa tämä talvinen salaatti!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista paahdettu punajuuri-klementiinisalaatti näin:

    Kuori ja leikkaa punajuuret puolen sentin viipaleiksi. Nosta ne kulhoon. Yhdistä öljy, suola, pippuri ja hunaja. Sekoita punajuurten joukkoon. Levitä ne leivinpaperin päälle pellille. Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Jäähdytä.

    Purista yhdestä klementiinistä mehu. Kuori ja viipaloi loput. Sekoita mehun joukkoon viinietikka.

    Levitä salaatti vadille. Asettele päälle punajuuri- ja klementiiniviipaleet. Valuta ja revi mozzarellat salaattiin. Viimeistele punajuuri-klementiinisalaatti pähkinöillä ja kastikkeella.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    128 kcal
  • hiilihydraattia
    5.2 g
  • rasvaa
    9.4 g
  • proteiinia
    5.2 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta