KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu porkkanakeitto

Resepti: Perinneruokaa prkl

Paahdettu porkkanakeitto

Resepti: Perinneruokaa prkl

Paahdettu porkkanakeitto

Porkkanakeitto saa täyteläisen maun, kun kaikki kasvikset paahtaa ensin uunissa.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Kuori porkkanat tarvittaessa ja paloittele ne uunipellille. Kuori ja pilko sipuli isoiksi paloiksi. Lisää pellille valkosipulit, timjamin oksat ja rypsiöljy. Sekoita hieman ja paahda 200 asteisessa uunissa noin 30-35 minuuttia.

    Kiehauta vesi ja lisää siihen kasvisfondi. Ota paahdetut kasvikset uunista ja poista joukosta timjamin oksat. Kaada kasvikset kattilaan ja kiehauta.

    Soseuta keitto esimerkiksi sauvasekoittimella ja mausta mustapippurilla, muskottipähkinällä. Lisää lopuksi kerma.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    29 kcal
  • hiilihydraattia
    2.1 g
  • rasvaa
    2.1 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    19.9 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta