KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu parsa parmesaanilla

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdettu parsa parmesaanilla

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdettu parsa parmesaanilla

Parmesan ja parsa sopivat erinomaisesti yhteen!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Poista parsojen tyvestä puumainen osa taivuttamalla parsaa kaarelle molemmista päistä. Parsa katkeaa itsestään oikeasta kohdasta. Kuori parsat tarvittaessa. Asettele parsat uunivuokaan.

    Laita parmesaan raasteesta syrjään 1 ruokalusikallinen. Sekoita leivänmurut, raastettu parmesaani, hienonnettu valkosipulin kynsi ja hienonnetut yrtit. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele seos parsojen pinnalle. Ripottele pinnalle ruokalusikallinen raastettua parmesaania.

    Paahda parsoja uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes parsat ovat kypsiä ja leivänmuruseos on kullanruskeaa.

    Viimeistele paahdetut parsat ripottelemalla sitruunan mehua pinnalle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
  • hiilihydraattia
  • rasvaa
  • proteiinia
  • kuitua
  • suolaa
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

parsa


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta