KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu parmesaani-parsakaali

Resepti: Fanni & Kaneli

Paahdettu parmesaani-parsakaali

Resepti: Fanni & Kaneli

Paahdettu parmesaani-parsakaali

Parsakaali saa uunissa upean paahteisen maun! Lisää samalle pellille mausteista makkaraa ja pinjasiemeniä, ja raasta pinnalle parmesaania. Mutkaton ateria on valmis!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Leikkaa parsakaali pituussuunnassa ohuiksi siivuiksi. Laita parsakaalipalat leivinpaperin päälle uunipellille. Lorauta päälle oliiviöljyä ja pyörittele kaalit kevyesti öljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Paista parsakaaleja 200 asteessa uunin keskitasolla 15-20 minuuttia kunnes ne ovat saaneet paahteisen pinnan.

    Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Paahda pinjansiemeniä pannulla pari minuuttia välillä sekoitellen. Ripottele pinjansiemenet paahdettujen parsakaalien päälle.

    Leikkaa makkarat reiluiksi siivuiksi. Paista ne rapeiksi pannulla. Lisää parsakaalien joukkoon ja raasta pinnalle parmesaania.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    884 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    100 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta