KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu Kurpitsa-vuohenjuustokeitto

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Paahdettu Kurpitsa-vuo­hen­juus­to­keit­to

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori myskikurpitsa. Halkaise myskikurpitsa ja poista siemenet. Kuutioi kurpitsa ja laita kurpitsakuutiot leivinpaperilla peitetylle pellille. Ripotte pinnalle öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pellille timjamin oksat ja kokonaiset valkosipulin kynnet (kuorineen). Paahda uunissa 200 asteessa 30-40 minuuttia, kunnes kurpitsa on saanut hiukan väriä.

    Kuori ja kuutioi salottisipulit. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota sipuleita. Lisää kana- tai kasvisliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kattilaan paahdetut kurpitsakuutiot. Poista paahdetuista valkosipulin kynsistä kuori ja lisää kattilaan. Lisää timjamin lehdet. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

    Lisää kattilaan kuutioitu chevre ja kerma. Kuumenna keitto vielä kiehuvaksi. Nosta kattila pois liedeltä ja soseuta tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Tarjoile kurpitsa-vuohenjuustokeitto chevren ja paahdettujen kurpitsan siementen kera.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    182 kcal
  • hiilihydraattia
    3.1 g
  • rasvaa
    17.5 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

60% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta