KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu kukkakaaligratiini

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Paahdettu kuk­ka­kaa­li­gra­tii­ni

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Paahdettu kuk­ka­kaa­li­gra­tii­ni

Paahdetuista kukkakaaleista tehty gratiini tuo kukkakaalista esiin ihan erilaisen puolen, kun vielä yhdistelee erilaisia lajikkeita on syksyinen täyteläinen makuelämys täydellinen.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Pilkotaan kukkakaalit nupuiksi ja pyöritellään ne suolassa, pippurissa sekä öljyssä, laitetaan palat laakeaan reunalliseen vuokaan. Paahdetaan nuppuja uunissa keskitasossa 200 asteessa vajaa viisitoista minuuttia, niin että ne saavat hiukan väriä. Sekoitetaan kerma ja parmesaaniraaste, lisätään rosmariini ja kaadetaan seos kukkakaalien päälle, lopuksi lisätään mozzarellasiivut päälle. Laitetaan vuoka uuniin vielä siksi aikaa, että  mozzarella sulaa ja gratiini saa kauniin värin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    57 kcal
  • hiilihydraattia
    2.1 g
  • rasvaa
    4.6 g
  • proteiinia
    1.7 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    60.5 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta