KATSOMASI RESEPTIT
Paahdettu jogurttikuorrutteinen kukkakaali

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Paahdettu jo­gurt­ti­kuor­rut­tei­nen kukkakaali

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Paahdettu jo­gurt­ti­kuor­rut­tei­nen kukkakaali

Maailman helpoin lisuke, kokonaisena paahdettu jogurttitahnalla maustettu kukkakaali.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 10 min

2 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valitse hyvä sopivankokoinen pata tai kulho, voitele pohja oliiviöljyllä. Irrota kukkakaalista huonot osat sekä lehdet ja aseta se kulhoon. Sekoita jogurtista tahna sekoittamalla mausteet sekaan ja levitä tahna kukkakaalin päälle tasaisesti. Paahda kaali 180 asteessa puolisentoista tuntia kunnes se on pehmeähkö. Aika riippuu kukkakaalin koosta. Anna valmiin kaalin jäähtyä hetken ja siivuta sopiviksi paloiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    20 kcal
  • hiilihydraattia
    2.2 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    1.8 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    2.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta