KATSOMASI RESEPTIT
Osso bucco – odotuksen arvoinen pataruoka

Resepti: Perinneruokaa prkl

Osso bucco – odotuksen arvoinen pataruoka

Resepti: Perinneruokaa prkl

Osso bucco – odotuksen arvoinen pataruoka

Tomaattikastiketta, naudan potkaa ja loraus viiniä. Pitkä haudutus. Osso Bucco on odottelun arvoinen herkku.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

leivitykseen

kastike

Tee näin 3 t 30 min

3 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Pyörittele potkaviipaleet suolalla ja mustapippurilla maustetuissa jauhoissa.

    Ruskista viipaleet pannulla öljyssä. Siirrä syrjään odottamaan.

    Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuori porkkanat ja kuutioi pieniksi. Viipaloi sellerinvarret.

    Kuullota kaikki kasvikset kevyesti padassa tilkassa öljyä.

    Lisää valkoviini, tomaattimurska. Lisää mausteet ja murskatut lihaliemikuutiot. Kiehauta ja lisää lopuksi lihat.

    Laita kansi päälle ja hauduta pataa 175-asteisessa uunissa noin 3 tuntia. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa tai pippuria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    48 kcal
  • hiilihydraattia
    9.6 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    1.3 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    1.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

osso bucco, pataruoka, pata


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta