Omenariisin rusinayllätys
MU
GL

Resepti: Maku 06/2010

Omenariisin rusinayllätys

Resepti: Maku 06/2010

Omenariisin rusinayllätys

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Liköörirusinat

Omenariisi

Koristeluun

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Sekoita rusinat ja mantelilikööri. Anna maustua seuraavaan päivään.
    Kuumenna omenamehu kiehuvaksi. Lisää sokeri, riisit ja kanelitanko. Keitä seos puuroksi, eli noin 30 minuuttia.
    Poista kanelitanko. Jäähdytä riisi hitaasti kannen alla. Nosta jäähtynyt puuro jääkaappiin.
    Vaahdota kerma ja jätä pieni määrä kermavaahtoa koristeluun. Sekoita kermavaahto kylmään omenariisiin.
    Annostele liköörirusinoita jälkiruokakulhon pohjalle. Nosta päälle omenariisiä.
    Koristele omenariisi-rusinayllätys kermavaahdolla ja muutamalla omenaviipaleella.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.2
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    365 kcal
  • hiilihydraattia
    61.6 g
  • rasvaa
    9.2 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    2.8 g
  • suolaa
    43.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

0% Tekisi uudestaan
  • Hurmasin vieraat1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Lisää aiheesta: Omenat

Lisää suosikiksi

Tulosta