Omenariisin rusinayllätys
MU
GL

Resepti: Maku 06/2010

Ome­na­rii­sin rusi­nayl­lä­tys

Resepti: Maku 06/2010

Ome­na­rii­sin rusi­nayl­lä­tys

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

6 annosta

Liköörirusinat

Omenariisi

Koristeluun

Tee näin

1 vrk 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Sekoita rusinat ja mantelilikööri. Anna maustua seuraavaan päivään. Kuumenna omenamehu kiehuvaksi. Lisää sokeri, riisit ja kanelitanko. Keitä seos puuroksi, eli noin 30 minuuttia. Poista kanelitanko. Jäähdytä riisi hitaasti kannen alla. Nosta jäähtynyt puuro jääkaappiin. Vaahdota kerma ja jätä pieni määrä kermavaahtoa koristeluun. Sekoita kermavaahto kylmään omenariisiin. Annostele liköörirusinoita jälkiruokakulhon pohjalle. Nosta päälle omenariisiä. Koristele omenariisi-rusinayllätys kermavaahdolla ja muutamalla omenaviipaleella.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    365 kcal
  • hiilihydraattia
    61.6 g
  • rasvaa
    9.2 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    2.8 g
  • suolaa
    43.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta