KATSOMASI RESEPTIT
Omenarieskat pannulla
MA

Resepti: Maku 05/2016

Omenarieskat pannulla

Resepti: Maku 05/2016

Omenarieskat pannulla

Paista yli jääneestä kaurapuurosta herkut rieskat ilman uunia Marianne Heikkilän tyyliin! Omenaraaste antaa näille pannurieskoille makua ja mehevyyttä.  

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista pannurieskat näin:

    Pese (kuori) ja raasta omena raastimen karkealla terällä.

    Sekoita kuivat aineet kulhossa.

    Lisää puuro, omenaraaste ja muna. Sekoita ja lisää samalla vettä. Tarvittava vesimäärä riippuu puuron koostumuksesta. Taikinasta pitää tulla löysää, kiinteämpää kuin lättytaikina, mutta kaadettavaa.

    Anna turvota puolisen tuntia.

    Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Kaada tasainen, noin puolen sentin kerros taikinaa pannulle. Paista keskilämmöllä 3–5 minuuttia rieskan paksuudesta riippuen.

    Käännä rieska heittämällä tai lastan avulla, kun taikina on pinnalta juuri hyytynyt. Paista toiseltakin puolelta kauniin ruskeaksi.

    Nauti omenarieskat kuumina voin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    93 kcal
  • hiilihydraattia
    13.9 g
  • rasvaa
    2.7 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Omenat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta