KATSOMASI RESEPTIT
Omenapullat

Resepti: Maku 06/2012

Omenapullat

Resepti: Maku 06/2012

Omenapullat

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

50 kpl

Taikina

Täyte

Voiteluun

Pinnalle

Muut ainesosat

  • 50 Italian leivosvuokaa (Bruno)

Tee näin 2 t 10 min

2 t 10 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, kardemumma, suola ja muna. Lisää vehnäjauhot ja loppuvaiheessa myös rasva. Alusta taikinaa muutaman minuutin ajan.

    Kohota taikina lämpimässä kaksinkertaiseksi (vähintään puoli tuntia).

    Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle ja vaivaa sitä hetki. Kauli puolikas taikinaa puolen sentin paksuiseksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi (50 x 30 cm).

    Levitä ja ripottele päälle puolet täytteestä. Kääri napakaksi rullaksi. Säästä omenakuutioita koristeluun.

    Käsittele toinen puolikas taikinaa samalla tavalla. Leikkaa taikinarullat yksi kerrallaan terävällä veitsellä 25 palaan. Nosta palat leikkuupinta ylöspäin kartonkisiin leivosvuokiin.

    Anna pullien kohota leivinliinan alla noin 40 minuuttia.

    Voitele pullat munalla. Ripottele pinnalle raesokeria ja omenakuutioita.

    Paista omenapullia 200 asteessa 20–25 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    190 kcal
  • hiilihydraattia
    30 g
  • rasvaa
    5.8 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Omenat, Pulla


Laatinut:

Kuva:

Joonas Vuorinen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Omenat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta