KATSOMASI RESEPTIT
Omenapannukakku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ome­na­pan­nu­kak­ku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ome­na­pan­nu­kak­ku

Kanelille maistuva omenapannukakku on maukas herkku, minkä seuraksi sopii vaniljajäätelö tai kermavaahto.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 palaa

päälle

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Sekoita keskenään maito, muna ja vehnäjauhot. Lisää sokeri, vaniljasokeri, suola ja voi. Anna taikinan turvota 30min.

    Poista omenista karat ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi. Halutessasi voit myös kuoria omenat.

    Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja levitä omenaviipaleet tasaisesti. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.

    Paista 225 asteessa noin 25 min.

    Leikkaa hieman jäähtynyt pannari paloiksi ja tarjoile vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    158 kcal
  • hiilihydraattia
    24 g
  • rasvaa
    4.7 g
  • proteiinia
    4.3 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

pannari, pannukakku, omena


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta