KATSOMASI RESEPTIT
Omenainen lohipasta
MU

Resepti: Maku 06/2007

Omenainen lohipasta

Resepti: Maku 06/2007

Omenainen lohipasta

Kylmäsavulohi, omena ja roseepippuri maustavat pastan uudenlaiseksi ja tosi herkulliseksi.

ARVIOI
3.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Hienonna sipuli, suikaloi lohi ja kuutioi omena.

    Kuullota sipulia öljyssä paistokasarissa, lisää loppuvaiheessa lohisuikaleet. Lisää omenat ja murskatut roseepippurit. Sekoittele hetki.

    Kaada mukaan mehu ja ruokakerma. Kiehauta kastike ja ripottele halutessasi joukkoon suurustetta.

    Rouhi joukkoon mustapippuri ja lisää hienonnettu ruohosipuli. Anna kiehua minuutin ajan koko ajan sekoitellen.

    Tarjoa omenainen lohikastike nauhapastan kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    98 kcal
  • hiilihydraattia
    4.9 g
  • rasvaa
    6.3 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton, Omenat


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Omenat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta