KATSOMASI RESEPTIT
Omenachutney – makeankirpeä syysruokien lisuke
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2014

Omenachutney – makeankirpeä syysruokien lisuke

Resepti: Maku 05/2014

Omenachutney – makeankirpeä syysruokien lisuke

Makeankirpeä omenachutney on yksi syksyn suosikkisäilykkeistä. Tarjoa chutneya syysruokien, esimerkiksi pyttipannun lisäkkeenä.

ARVIOI
2.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valmistaomenachutney näin:

    Kuori ja lohko omenat. Poista chileistä siemenet ja hienonna palot.

    Kaada kattilaan sokeri, etikka ja sinapinsiemenet. Kiehauta ja lisää omenat. Keitä noin 10 minuuttia. Lisää rusinat, sitruunankuori ja suola. Keitä, kunnes omenat ovat pehmeitä.

    Purkita chutney puhtaisiin lasitölkkeihin.

    Säilytä viileässä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    142 kcal
  • hiilihydraattia
    30.5 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    1.8 g
  • kuitua
    5.5 g
  • suolaa
    5.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Omenat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta