Omena-sinappikinkku

Resepti: Maku 06/2010

Omena-sinappikinkku

Resepti: Maku 06/2010

Omena-sinappikinkku

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
2 t 20 min
  • Sulata pakastettu kinkku jääkaapissa (1 vrk). Nosta kinkku huoneenlämpöön pari tuntia ennen kypsentämistä. Poista kinkku pakkauksesta, ja nosta se uuniritilälle uunipannun päälle. Kaada uunipannuun vettä, jotta kinkku pysyy mehevänä paistamisen aikana, eikä paistoliemi pala kiinni pannuun. Jos lihassa ei ole paistovahtia, työnnä paistolämpömittari kinkun kylkeen niin, että sen kärki tulee mahdollisimman keskelle kinkkua. Paista 125-asteisessa uunissa noin 1 tunti 20 minuuttia lihakiloa kohden, kunnes lämpömittari näyttää 78–80 astetta tai paistovahti ponnahtaa ylös. Kääri kinkku folioon, ja anna sen jäähtyä. Säilytä jääkaapissa kuorrutushetkeen saakka. Poista verkko ja mahdollinen nahka kinkun päältä. Sekoita omenasose, sinappi ja keltuainen keskenään ja levitä kinkun pintaan. Taputtele kinkun pintaan limppumurut. Kuorruta omena-sinappikinkkua 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    3302 kcal
  • hiilihydraattia
    137.3 g
  • rasvaa
    96.5 g
  • proteiinia
    465.5 g
  • kuitua
    10.3 g
  • suolaa
    21 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta