KATSOMASI RESEPTIT
Omena-puolukkahillo
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Omena-puolukkahillo

Resepti: Maku 05/2016

Omena-puolukkahillo

Makea omena ja kirpeä puolukka ovat toistensa parhaat kaverit, ainakin tässä hillossa. Kardemummalla ja vaniljalla maustettu herkkuhillo sulattaa sydämet talvisena puuroaamuna.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 4 t 45 min

4 t 45 min
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
4 t
  • Valmista omena-puolukkahillo näin:

    Mittaa puolukat ja omenapalat kattilaan. Mittaa mausteet maustepussiin ja lisää kattilaan. Lisää vesi. Kiehauta ja anna kiehua välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Poista maustepussi.

    Lisää kattilaan sokerit ja jatka keittämistä toiset 10 minuuttia. Kun omenat pehmenevät, voit soseuttaa hillon sileäksi. Halutessasi voit jättää hillon rakenteen rouheammaksi.

    Purkita kuumana puhtaisiin purkkeihin ja sulje kannet. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi.

    Säilytä omena-puolukkahillo kylmässä. Tällä ohjeella valmistuu noin kolme litraa hilloa.

VINKKI

Voit myös soseuttaa hillon ennen purkitusta, jos tykkäät sileästä hillosta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    120 kcal
  • hiilihydraattia
    28.8 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    1.2 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Säilöntä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta