KATSOMASI RESEPTIT
Omena-kuivakakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Omena-kuivakakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Omena-kuivakakku

Tämä herkullinen omenakakku katoaa kahvipöydästä nopeasti! Omenaraaste tuo kakkuun mehevyyttä ja vaniljalikööri viimeistelee maun.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 palaa

Voitelu

Kuorrutus

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Valmista omena-kuivakakku näin:

    Voitele ja korppujauhota noin 2 1/2 litran rengaskakkuvuoka.

    Vaahdota voi ja sokerit. Sekoita joukkoon munat yksitellen.

    Siivilöi taikinaan keskenään sekoitetut kuivat aineet. Nostele taikina sekaisin. Kääntele lopuksi joukkoon omenaraaste ja likööri.

    Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 60 minuuttia. Testaa kypsyys tikulla.

    Nosta vuoka uunista ja anna jäähtyä noin 10 minuuttia. Kumoa kakku ritilälle jäähtymään.

    Valmista omenakakun kuorrutus. Sekoita siivilöity tomusokeri ja mehu. Voit säätää kuorrutteen notkeutta tomusokerin määrällä. Lusikoi kuorrutus tukevaan pakastuspussiin ja tee kulmaan reikä. Pursota kuorrutus jäähtyneen kakun päälle viiruiksi.

VINKKI

Jos pakastat kakun, kuorruta se vasta sulatuksen jälkeen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    422 kcal
  • hiilihydraattia
    47.2 g
  • rasvaa
    23.5 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta