Omena- juustosalaatti
MU
GL

Resepti: Minna Nevalainen

Omena juustosalaatti

Resepti: Minna Nevalainen

Omena juustosalaatti

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 15 min

15 min
  • Revi salaatti paloiksi ja asettele tarjoilulautaselle. Pese omenat huolellisesti. Leikkaa ne pitkittäin neljään osaan ja poista siemenkodat. Leikkaa omenapalat tikuiksi joko veitsellä tai vihannesleikkurin suikalointiterällä. Pane tikut hetkeksi sitruunalla maustettuun veteen, jotta ne eivät tummu. Leikkaa terävällä veitsellä greipin kuori ja valkoinen osa pois. Leikkaa jäljelle jäänyt greipin hedelmäliha nahattomiksi paloiksi. Leikkaa juusto tikuiksi. Nosta omenatikut vedestä siivilään ja anna niiden valua hetki. Asettele tarjoilulautaselle greippipalat ja omena- ja juustotikut. Sekoita öljyyn etikka ja mausteet. Lusikoi kastike salaatin joukkoon. Ripottele salaatille muutama paloiteltu saksanpähkinä. •Tarjoile salaatti maukkaan pateen ja leipätikkujen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    338 kcal
  • hiilihydraattia
    11.8 g
  • rasvaa
    27.7 g
  • proteiinia
    10.1 g
  • kuitua
    5.2 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta