Omena- juustosalaatti
MU
GL

Resepti:

Ome­na juus­to­sa­laat­ti

Resepti:

Ome­na juus­to­sa­laat­ti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

15 min
  • Revi salaatti paloiksi ja asettele tarjoilulautaselle. Pese omenat huolellisesti. Leikkaa ne pitkittäin neljään osaan ja poista siemenkodat. Leikkaa omenapalat tikuiksi joko veitsellä tai vihannesleikkurin suikalointiterällä. Pane tikut hetkeksi sitruunalla maustettuun veteen, jotta ne eivät tummu. Leikkaa terävällä veitsellä greipin kuori ja valkoinen osa pois. Leikkaa jäljelle jäänyt greipin hedelmäliha nahattomiksi paloiksi. Leikkaa juusto tikuiksi. Nosta omenatikut vedestä siivilään ja anna niiden valua hetki. Asettele tarjoilulautaselle greippipalat ja omena- ja juustotikut. Sekoita öljyyn etikka ja mausteet. Lusikoi kastike salaatin joukkoon. Ripottele salaatille muutama paloiteltu saksanpähkinä. •Tarjoile salaatti maukkaan pateen ja leipätikkujen kanssa.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    338 kcal
  • hiilihydraattia
    11.8 g
  • rasvaa
    27.7 g
  • proteiinia
    10.1 g
  • kuitua
    5.2 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta