KATSOMASI RESEPTIT

Ainekset

12 palaa

Pohja

Täyte

Murupäällinen

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Laita uuni lämpenemään 190 asteeseen. Vuoraa 20x20-senttinen neliövuoka foliolla.

    Valmista ensin murupohja valmiiksi odottamaan. Nypi ainekset sekaisin käsin tai käytä monitoimikonetta.

    Valmista pohja myös nyppimällä aineet sekaisin, kunnes seos muistuttaa korppujauhoja. Painele seos vuoan pohjalle tiiviisti.

    Paista pohjaa uunissa n. 10-15 minuuttia ja ota jäähtymään.

    Sekoita vatkaimella täytteen aineet omenoita ja kanelia lukuun ottamatta keskenään.

    Kuori ja kuutoi omenat pieniksi kuutioiksi, sekoita kaneli joukkoon.

    Levitä tuorejuustotäyte pohjan päälle (sen ei täydy olla jäähtynyt) ja ripottele pinnalle omenat ja viimeiseksi muruseos.

    Paista uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes murupinta on kullanruskea ja täyte ei hylly vuokaa heiluttaessa.

    Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Nauti jääkaappikylmänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    267 kcal
  • hiilihydraattia
    26.4 g
  • rasvaa
    16.3 g
  • proteiinia
    3.2 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

omena, juustokakku, kaneli


Kommentit (7)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (3)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta