KATSOMASI RESEPTIT
Omena-inkivääripalat

Resepti: Maku 03/2017

Omena-inkivääripalat

Resepti: Maku 03/2017

Omena-inkivääripalat

Ihanat leivospalat saavat makua hillotusta inkivääristä ja mehevyyttä omenasta. Tämän herkun voit hyvin pakastaa juhlia varten.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Vatkaa voi ja sokerit kuohkeaksi. Lisää munat edelleen vatkaten. Lisää taikinaan omenasose, hillottu inkivääri ja hunaja.

    Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

    Vuoraa leivinpaperilla suorakaiteen tai neliön muotoinen vuoka (n. 20 cm x 30 cm). Levitä taikina vuokaan ja tasoita pinta lastalla. Painele taikinaan pähkinärouhe.

    Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 30–35 minuuttia, kunnes leivonnainen on tikulla testattaessa kypsää mutta vielä mehevää. Jos haluat pakastaa leivonnaisen, tee se täysin jäähtyneenä ja kokonaisena levynä (sillä pakastaminen kuivattaa leivonnaista). Peitä leivonnainen huolellisesti, jotta se ei ime itseensä vieraita hajuja.

    Paloittele omena-inkivääripalat vasta sulamisen jälkeen. Puuteroi ennen tarjoamista tomusokerilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    371 kcal
  • hiilihydraattia
    37.7 g
  • rasvaa
    22 g
  • proteiinia
    5.6 g
  • kuitua
    3 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

omena, leivonnainen


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta