KATSOMASI RESEPTIT
Omatekoinen omenalikööri
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2011

Omatekoinen omenalikööri

Resepti: Maku 04/2011

Omatekoinen omenalikööri

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Tee näin 20 min

20 min
  • Kasta omenat kiehuvassa vedessä. Nosta isoon lasipurkkiin.
    Keitä liemi sokerista ja vedestä. Lisää joukkoon rommi ja kaada omenoiden päälle. Sulje purkki ja vie kellariin tai viileäkaappiin valmistumaan vähintään kolmeksi kuukaudeksi.
    Kun nautit omenalikööriä, kaada neste purkista esimerkiksi kauniiseen karahviin.
    •Sama resepti soveltuu lähes kaikille puutarhatuotteille, kuten päärynöille, kirsikoille ja luumuille.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    166 kcal
  • hiilihydraattia
    31.4 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.1 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    1.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Säilöntä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta