KATSOMASI RESEPTIT
Okonomiyaki – nopea munakaslettu
MA

Resepti: Maku 02/2016

Okonomiyaki – nopea munakaslettu

Resepti: Maku 02/2016

Okonomiyaki – nopea munakaslettu

Okonomiyaki on japanilainen munakaslettu, johon uppoaa kiva määrä kasviksia! Tällä ohjeella valmistuu helppo ja nopea okonomiyaki suomalaiseen makuun.

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 annosta

Muut ainesosat

  • Lisäksi sriracha-kastiketta ja seesaminsiemeniä, tuoretta korianteria

Tee näin 20 min

20 min
  • Okonomiyaki valmistuu näin helposti:

    Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.

    Riko munien rakenne kulhossa. Sekoita joukkoon vesi, jauhot, soija ja kasvikset.

    Kuumenna öljy pannulla ja annostele pannulle puolet taikinasta. Paista miedolla lämmöllä muutama minuutti per puoli. Valmista toinen japanilainen pannukakku samalla tavalla.

    Tarjoa okonomiyaki srirachan ja seesaminsiementen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    107 kcal
  • hiilihydraattia
    12.7 g
  • rasvaa
    4.5 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

80% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Ei maistunut1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

Lisää suosikiksi

Tulosta