KATSOMASI RESEPTIT
Nyhtöpuustit porkkana-juustotäytteellä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Nyhtöpuustit porkkana-juus­to­täyt­teel­lä

Resepti: Perinneruokaa prkl

Nyhtöpuustit porkkana-juus­to­täyt­teel­lä

Mehukkaat nyhtöpuustit täytetään porkkana- ja juustoraasteella. Repäise pala ja nauti sellaisenaan esimerkiksi keiton kanssa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

15 annosta

täyte

Päälle

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valmista taikina sekoittamalla keskenään 42 asteinen vesi ja kuivahiiva. Lisää joukkoon hunaja ja puolet jauhoista. Anna hiivan herätä noin 30 minuuttia leivinliinan alla.

    Raasta porkkanat raasteeksi ja lisää taikinaan. Lisää suola, öljy ja loput jauhoista. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan kohota noin 30 minuuttia leivinliinan alla.

    Levitä jauhoja leivinalustalle ja painele taikina jauhojen avulla noin 30 x 40 cm kokoiseksi levyksi.

    Raasta päälle porkkanat ja lisää juustoraaste. Revi päälle vielä hieman timjamin lehtiä.

    Rullaa taikina ja jaa se noin 15 osaan. Levitä uunivuokaan levinpaperi ja nosta puustit riveihin. Anna kohota noin 30 minuuttia leivinliinan alla.

    Voitele nyhtöpuustien pinta kananmunalla ja ripottele päälle esimerkiksi auringonkukansiemeniä. Paista 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    170 kcal
  • hiilihydraattia
    32 g
  • rasvaa
    2.1 g
  • proteiinia
    5 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta