KATSOMASI RESEPTIT
Nyhtöpossu (Pulled Pork)
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2014

Nyhtöpossu (Pulled Pork)

Tee näin 7 t 15 min

7 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
7 t
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Yhdistä kaikki mausteseoksen ainekset.

    Hiero mausteseos tasaisesti lihan pintaan. Nosta liha kannelliseen uunivuokaan tai peitä vuoka alumiinifoliolla.

    Kypsennä 110-asteisessa uunissa 5 1/2–6 1/2 tuntia, kunnes liha on todella mureaa.

    Käännä uunilämpö pois, ja anna lihan vetäytyä jälkilämmössä tunnin ajan.

    Anna lihan jäähtyä hetki. Nyhdä liha pienemmiksi paloiksi leikkuulaudalla kahdella haarukalla riipien.

    Sekoita lihasuikaleet paistoliemeen.

    Lisää halutessasi hieman valmista BBQ-kastiketta, jotta saat lihasta mahdollisimman mehevää.

    Tarjoa haluamallasi tavalla joko sellaisenaan perunoiden ja kastikkeen kanssa tai hampurilaissämpylän välissä, coleslaw-salaatin kera.

    * Voit tuunata ohjetta haluamallasi tavalla. Itämaista säväystä saat lisäämällä mausteseokseen makeaa soijakastiketta (1/2 dl) ja riisiviinietikkaa (2 rkl). Vähennä siinä tapauksessa hieman suolan määrää. Sokerina voit käyttää fariini- tai muscovadosokeria. Mausteita voit muunnella loputtomiin esimerkiksi lisäämällä chiliä tai vaihtamalla korianterin juustokuminaan.

VINKKI

Pulled pork eli kotoisammin nyhtöpossu on viime aikojen ruokakomeetta. Arkisesta kaslerista sukeutuu kielenvievä herkku, kunhan varaat kypsentämiseen riittävästi aikaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    315 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    24.2 g
  • proteiinia
    24.3 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    3.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (26)

80% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin74
  • Helppo55
  • Hurmasin vieraat33
  • Opin uutta17
  • Ei maistunut13
  • Kaikki meni33
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 20.07.2016

    aulis anttila

    ugh,

    kassler soveltuu ihmisravinnoksi vain ja ainoastaan hiiligrillissä grillattuna!!!

    aua

    p.s.
    teillä on reseptissä sen lihaklöntin nimikin kirjoitettu väärin!!!
    +
    kotisivua minulla ei ole... eikä tule... enää:-)))
    sama

    • 24.06.2016

      Vierailija

      Lisäisin jotain nestettä jo uuniin laittaessa. Jäin kaipaamaan karamellisoituneempaa pintaa ja itämaisempaa vivahdetta, mutta se ei ole reseptin vika, se ei moisia lupaillut. Hyvää, keskimääräistä reseptiä parempaa perusnyhtistä.

      • Onnistuin
      • Helppo
      • Hurmasin vieraat
      • Opin uutta
      • Kaikki meni
      • 19.02.2016

        Vierailija

        Luottoresepti!

        • Onnistuin
        • Hurmasin vieraat
        • thank for you

          Lisää kommentteja (22)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää aiheesta: Hampurilainen ja hot dog

          Lisää suosikiksi

          Tulosta