KATSOMASI RESEPTIT
Nyhtökauraa pitaleivässä

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Nyhtökauraa pitaleivässä

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Nyhtökauraa pitaleivässä

Nyhtökaura pitakebabit maistuvat koko perheelle!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Kuullota sipulikuutioita muutaman minuutin ajan pannulla öljyssä. Lisää hienonnattu valkosipuli ja nyhtökaura. Paista vielä muutaman minuutin ajan. Lisää mausteet, paseerattu tomaatti ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

    Valmista harissa-jogurttikastike sekoittamalla kaikki kastikkeen ainekset hyvin keskenään. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa vähintään 15 minuutin ajan.

    Täytä pitaleivät nyhtökauralla, salaatilla, tomaatilla, punasipulilla, kurkulla, fetalla ja harissa-jogurttikastikkeella. Nauti heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    43 kcal
  • hiilihydraattia
    2.3 g
  • rasvaa
    2.6 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    80.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta