KATSOMASI RESEPTIT
Nyhtökaura-parsakaalipasta
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Nyhtökaura-par­sa­kaa­li­pas­ta

Resepti: Maku 05/2016

Nyhtökaura-par­sa­kaa­li­pas­ta

Nyhtökaurapasta valmistuu helposti vain kymmenestä raaka-aineesta! Curry, parsakaali ja kaurakerma antavat pastaruoalle makua.

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Valmista nyhtökaurapasta näin:

    Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

    Kuumenna öljy pannulla ja pyöräytä joukkoon tomaattipyree ja curry. Lisää sitten valkosipuli, parsakaalit ja nyhtökaura. Kaada joukkoon vesi ja kaurakerma. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita nyhtökaura-parsakaalikastike pastan joukkoon ja tarjoa heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    191 kcal
  • hiilihydraattia
    32.4 g
  • rasvaa
    3.8 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta