KATSOMASI RESEPTIT
Nyhtökaura-aamiaisleivät ja ruohosipulikastike

Resepti: Fanni & Kaneli

Nyhtökaura-aamiaisleivät ja ruo­ho­si­pu­li­kas­ti­ke

Resepti: Fanni & Kaneli

Nyhtökaura-aamiaisleivät ja ruo­ho­si­pu­li­kas­ti­ke

Täytä leivät nyhtökauralla ja cheddarjuustolla. Paahda leipiä uunissa kunnes juusto on ihanan sulavaa ja nosta päälle paistettu kananmuna. Tarjoile ruohosipulikastikkeen kanssa!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Kastike

Tee näin

  • Kuumenna pannulla nokare voita tai loraus öljyä. Paista nyhtökauraa pannulla muutama minuutti. Raasta cheddarjuusto. 

    Voitele leipäviipaleet molemmilta puolilta kevyesti voilla. Paista leipiin molemmin puolin pannulla kullanruskea pinta.

    Nosta leivät leivinpaperin päälle uunipellille. Kasaa leipien päälle nyhtökauraa ja juustoraastetta. Paista 200 asteeessa uunin keskitasolla 5 minuuttia kunnes juusto on sulan valuvaa.

    Valmista kastike. Hienonna ruohosipuli hienoksi. Sekoita creme fraicheen.

    Paista kananmunat pannulla. Nosta paistetut kananmunat leipien päälle. Tarjoile heti ruohosipulikastikkeen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    436 kcal
  • hiilihydraattia
    0.3 g
  • rasvaa
    40.3 g
  • proteiinia
    18.4 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta