KATSOMASI RESEPTIT
Nutella-suklaakuppikakut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Nutella-suklaa­kup­pi­ka­kut

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Nutella-suklaa­kup­pi­ka­kut

Nutellafanin unelmakuppikakkujen kuorrutus vatkautuu voista, suklaasta, Nutellasta ja sokerista. Takuumakea herkku!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista Nutella-suklaakuppikakut näin:

    Sulata voi ja anna jäähtyä.

    Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi.

    Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita joukkoon varovasti myös voisula ja jogurtti. Vältä turhaa sekoittamista.

    Jaa taikina kuppikakkuvuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

    Valmista kuorrutus. Sulata suklaa miedolla teholla mikrossa välillä sekoitellen. Anna jäähtyä.

    Vatkaa huoneenlämpöinen voi, tomusokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Kaada suklaa joukkoon koko ajan vatkaten. Lisää Nutella ja vatkaa seos kuohkeaksi.

    Levitä tai pursota Nutella-suklaakuorrutus kuppikakuille. Koristele rouhituilla hasselpähkinöillä, suklaarouheella ja -kastikkeella.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    430 kcal
  • hiilihydraattia
    46.4 g
  • rasvaa
    25.2 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Nutella, kuppikakku, USA


Laatinut:

Kuva:

Joonas Vuorinen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: USA

    Lisää suosikiksi

    Tulosta