KATSOMASI RESEPTIT
Nutella-juustokakku

Resepti: Lunni leipoo

Nutella-juustokakku

Resepti: Lunni leipoo

Nutella-juustokakku

Makeaakin makeampi paistettu juustokakku saa nätin marmoroinnin Nutellasta, tuosta jumalaisesta tahnasta! Tätä juustokakkua riittää pienempikin pala, ja makeannälkä on takuulla taltutettu. Katso VIDEO miten helposti suosikkikakku syntyy!

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 palaa

Pohja

Täyte

Tee näin 2 t 15 min

2 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Ota ranskankerma, tuorejuusto ja munat ajoissa huoneenlämpöön. Sulata valkosuklaa ja anna hieman jäähtyä.

    Valmista pohja. Sulata voi ja murskaa keksit joko monitoimikoneessa tai pakastepussin ja kaulimen avulla. Yhdistä voisula ja keksimurska, painele seos leivinpaperilla vuoratun 20–22-senttisen irtopohjavuoan pohjalle. Laita kylmään jähmettymään.

    Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen. Sekoita tuorejuusto pehmeäksi, lisää joukkoon munat yksi kerrallaan. Kääntele joukkoon lopuksi valkosuklaa ja ranskankerma.

    Kaada täyte pohjan päälle. Pehmennä Nutellaa hieman mikrossa ja tiputtele siitä reilun ruokalusikallisen kokoisia nokareita juustokakun pinnalle. Vedä veitsellä nokareiden halki pysty- ja vaakasuuntiin niin, että pinnalle muodostuu pyörteitä.

    Paista juustokakkua uunissa n. 40–50 minuutin ajan tai kunnes täyte näyttää hyytyneeltä reunoilta mutta on keskeltä vielä hieman hyllyvää. Avaa uunin luukku hetkeksi jotta kosteus poistuu, laita luukku takaisin kiinni ja sammuta uunista virta. Anna Nutella-juustokakun hyytyä jälkilämmöllä vielä n. tunnin ajan.

    Jäähdytä kakku täysin vielä huoneenlämmössä ennen kuin siirrät sen jääkaappiin. Nutella-juustokakku on parasta seuraavana päivänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    334 kcal
  • hiilihydraattia
    10.3 g
  • rasvaa
    30.3 g
  • proteiinia
    4.6 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (41)

86% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin67
  • Helppo50
  • Hurmasin vieraat56
  • Opin uutta40
  • Ei maistunut14
  • Kaikki meni52
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (37)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta