KATSOMASI RESEPTIT
Nutella-banaanipannarit

Resepti: Lunni leipoo

Nutella-ba­naa­ni­pan­na­rit

Resepti: Lunni leipoo

Nutella-ba­naa­ni­pan­na­rit

Helpot ja gluteenittomat Nutella-banaanipannarit ovat söpö valinta aamupalaksi vaikka ystävänpäivänä tai viikonlopun hemmotteluaamuna.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 min

10 min
  • Muussaa kypsä banaani kulhoon, lisää munat ja sekoita tasaiseksi. Käytä haarukkaa muussataksesi banaanin paakuttomaksi.

    Paista yksi lätty kerrallaan. Lämmitä pannussa voita ja kookosöljyä. Kaada kauhalla taikinaa varovaisesti sydämen muotoiseksi, pidä pannua noin puoliteholla. Ennen kuin lettu jämähtää muotoonsa, voit muotoilla siitä lastalla enemmän sydämen muotoisen. Paista pari minuuttia, käännä ja paista enää minuutti.

    Koristele letut ohuiksi viipaloiduilla mansikoilla ja banaaneilla. Lämmitä Nutellaa pehmeäksi mikrossa, valuta tai pursota lettujen päälle. Viimeistele tomusokerilla, syö heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    126 kcal
  • hiilihydraattia
    0.3 g
  • rasvaa
    9 g
  • proteiinia
    11 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta