KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

    Lisää kuutioitu nötkött-liha ja ruskista hetki. Lisää tomaattimurska ja hienonnettu oregano.

    Anna hautua 10 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Tarjoile kastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    30 kcal
  • hiilihydraattia
    5.5 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    94.9 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (4)

0% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Anteeksi, mutta pääraaka-aine nötkötti puuttuu ohjeesta.

    Ja toinen anteeksi, mitä nötkötillä tarkoitat?

    Olen 61-vee, mutta en ole nötköttiä ruoka-aineena käyttänyt. Oletan sen olevan lihasäilyke, ja hienoa, että tuot sen esiin ruoka-aineena.

    Kolmas anteeksi, vielä näinkin vanhana tuijotan netin innostavia ruoka-ohjeita aluksi hyvin kirjaimellisesti. :)

    • Hyvä huomio :) Se oli jäänyt kokonaan pois reseptistä. Nötkötillä tarkoitan tässä yleisesti mitä tahansa säilykelihaa, vaikka se oikestaan tarkoittaa vain naudanlihaa. Myös possusta valmistettu säilykeliha toimii tässä kastikkeessa hyvin.

  • 12.07.2017

    Jiina

    Niin paljonko sitä nötköttiä tulee tähän?

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta