KATSOMASI RESEPTIT
Norjalainen rieska (Lefse)
MU

Resepti: Maku 07/2005

Norjalainen rieska (Lefse)

Resepti: Maku 07/2005

Norjalainen rieska (Lefse)

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 14 t

14 t
{
AKTIIVINEN
2 t
PASSIIVINEN
12 t
  • Sekoita survottujen perunoiden joukkoon pehmeä voi, kerma, sokeri ja suola. Hiero seos tasaiseksi ja nosta jääkaappiin tekeytymään vähintään kymmeneksi tunniksi.

    Puristele taikinan joukkoon vehnäjauhot. Ota taikinasta Ø noin kolmen sentin pallosia. Kauli yksi lefse kerrallaan jauhotetulla pöydällä ohueksi letuksi. Painele haarukalla kuvioita letun pintaan. Paista rieska kuumalla kuivalla pannulla ruskeapilkulliseksi, molemmin puolin. Tee kaikki lefset näin ja pidä ne pinottuina.

    Sivele valmiit norjalaiset rieskat voilla ja tarjoa lefset lämpiminä.

    •Kokeile ripotella kuuman, voidellun lefsen pintaan kanelia ja sokeria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    210 kcal
  • hiilihydraattia
    26.4 g
  • rasvaa
    9.7 g
  • proteiinia
    3.7 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta