KATSOMASI RESEPTIT
Norimaki eli sushirullat
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2007

Norimaki eli sushirullat

Resepti: Maku 05/2007

Norimaki eli sushirullat

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 kpl

Täyte

Tee näin 20 min

20 min
  • Aloita valmistus täytteestä. Leikkaa kurkusta ja/tai kaloista kynänmuotoisia ja -paksuisia, norin pituisia suikaleita.

    Pane norilevy bambumaton päälle kiiltävä puoli alaspäin. Levitä ohut kerros sushiriisiä norin päälle tasaisesti. Levitä yhtä tai kahta täytettä toiseen reunaan riisin päälle.

    Rullaa matto taittamalla mattoa hieman reunoista. Kun löydät oikeanlaisen otteen, matto rullautuu lähes itsekseen.

    Rullaa saattaa joutua jossakin kohtaa painamaan, mutta se kannattaa tehdä mahdollisimman varovasti. Kun rulla on valmis, leikkaa rullan molemmista päistä pieni pala pois. Leikkaa rulla kahtia ja molemmat puolet vielä kolmeen osaan.
    Tarjoa norimakit vihreän teen tai saken kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    237 kcal
  • hiilihydraattia
    47 g
  • rasvaa
    1.3 g
  • proteiinia
    8.2 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sushi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta