KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 1 t 40 min

1 t 40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Voitele muffissivuoka ja laita jokaiseen koloon kurttukaalin lehti.

    Paloittele loppu kaali kulhoon ja lisää mukaan myös jauheliha, hienonnettu sipuli, kananmuna, riisi, kerma ja vesi. Mausta seos valkopippurilla, meiramilla, siirapilla ja suolalla. Sekoita hyvin.

    Lusikoi täytettä jokaiselle kaalinlehdelle  ja nosta reunat päälle. Peitä kääryleet foliolla ja paista uunissa pellin päällä 175 asteessa noin tunti. 

    Ota folio pois ja voitele kaalikääryleet voi-siirappiseoksella ja paista vielä 30 minuttia 200 asteessa.

    Nauti puolukoiden kera. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    181 kcal
  • hiilihydraattia
    15.7 g
  • rasvaa
    12.1 g
  • proteiinia
    1.4 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    2.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kaalikääryle, kaali, nopea


Kommentit (8)

93% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin4
  • Hurmasin vieraat2
  • Ei maistunut2
  • Kaikki meni4
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (4)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta