KATSOMASI RESEPTIT
Nopea puolukkajälkkäri

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Nopea puo­luk­ka­jälk­kä­ri

Ainekset

5 annosta

Mascarponevaahto

Koristeluun

Tee näin 20 min

20 min
  • Soseuta puolukat ja sokeri savasekoittimella. Murustele kaurakeksit hienoksi muruksi.

    Vaahdota kuohukerma ja vaniljasokeri löysäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon mascarpone. Sekoita joukkoon sulatettu valkosuklaa.

    Laita jälkiruokakulhon pohjalle kaurakeksimuruja. Säästä hiukan murujä puolukkajälkkärin koristeluun.

    Lusikoi vuorotellen jälkiruokakulhoihin puolukkasosetta ja mascarponevaahtoa.

    Koristele puolukkajälkiruoat kaurakeksien muruilla ja tuoreilla puolukoilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    386 kcal
  • hiilihydraattia
    24.9 g
  • rasvaa
    29.9 g
  • proteiinia
    4.7 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Puolukka, jälkiruoka


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta