Nopea katkarapukasari
MU
GL

Resepti: Maku 02/2005

No­pea kat­ka­ra­pu­ka­sa­ri

Resepti: Maku 02/2005

No­pea kat­ka­ra­pu­ka­sa­ri

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

15 min
  • Kuumenna öljy kasarissa. Lisää joukkoon sipulit ja hauduta hetki.

    Lisää omena ja curry. Sekoittele seosta jonkin aikaa, jotta curryn maku ehtii herätä.

    Valuta ranskankerma sipuli-omenaseokseen ja kuumenna. Sekoita joukkoon viimeiseksi katkaravut ja tilli. Kuumenna varovasti, jotta katkaravut eivät sitkistyisi. Tarkista katkarapukasarin maku.

    Keitetyt nuudelit tai riisi sopivat nopean katkarapukasarin kumppaneiksi.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    203 kcal
  • hiilihydraattia
    6.5 g
  • rasvaa
    13 g
  • proteiinia
    14.2 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

helppo ja nopea


Laatinut:

Kuva:

Uzi Varon

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta