Nopea katkarapukasari
MU
GL

Resepti: Maku 02/2005

Nopea kat­ka­ra­pu­ka­sa­ri

Resepti: Maku 02/2005

Nopea kat­ka­ra­pu­ka­sa­ri

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 15 min

15 min
  • Kuumenna öljy kasarissa. Lisää joukkoon sipulit ja hauduta hetki.

    Lisää omena ja curry. Sekoittele seosta jonkin aikaa, jotta curryn maku ehtii herätä.

    Valuta ranskankerma sipuli-omenaseokseen ja kuumenna. Sekoita joukkoon viimeiseksi katkaravut ja tilli. Kuumenna varovasti, jotta katkaravut eivät sitkistyisi. Tarkista katkarapukasarin maku.

    Keitetyt nuudelit tai riisi sopivat nopean katkarapukasarin kumppaneiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    203 kcal
  • hiilihydraattia
    6.5 g
  • rasvaa
    13 g
  • proteiinia
    14.2 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta