KATSOMASI RESEPTIT
Nopea jauheliha-papukeitto
GL
MU

Resepti: Maku 06/2016

Nopea jauheliha-papukeitto

Resepti: Maku 06/2016

Nopea jauheliha-papukeitto

Tähän nopsaan jauheliha-papukeittoon voit käyttää kaikkia kasvislaatikosta löytyviä juureksia. Pavut tekevät jauhelihakeitosta mukavan ruokaisan, eikä lihaa tarvita neljänneskiloa enempää.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valmista nopea jauhelihakeitto näin:

    Kuori ja raasta juurekset karkeaksi raasteeksi. Tarvitset keittoon raastetta yhteensä noin 5 dl.

    Huuhtaise pavut siivilässä kylmällä vedellä.

    Paahda jauheliha paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää chilimausteseos ja laakerinlehti. Murskaa sekaan valkosipuli. Kuumenna hetki.

    Kaada kasariin tomaatit ja painele niitä kauhalla kattilan reunoja vasten.

    Lisää lihaliemi, pavut ja juuresraaste. Keitä 10 minuuttia.

    Mausta keitto yrteillä, suolalla, pippurilla ja sitruuna- tai limettimehulla. Anna maun tekeytyä hetki kannen alla.

    Silppua pinnalle persiljaa ja tarjoa jauhelihakeiton kanssa ranskankermaa tai kermaviiliä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    87 kcal
  • hiilihydraattia
    8.9 g
  • rasvaa
    2.3 g
  • proteiinia
    7.3 g
  • kuitua
    4 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Helppo3
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

Lisää suosikiksi

Tulosta