KATSOMASI RESEPTIT
Nokkossipsit
GL
MA
MU

Resepti: Maku 03/2017

Nokkossipsit

Resepti: Maku 03/2017

Nokkossipsit

Rapeat nokkossipsit ovat niin koukuttavan hyviä naposteltavia, että kannattaa varautua tekemään pian uusi satsi.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 36 min

36 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
6 min
  • Huuhtele ja kuivaa lehdet. Kumoa nokkoset kulhoon ja mittaa öljy sekaan. Kääntele sekaisin, jotta öljy sekoittuu lehtiin mahdollisimman tasaisesti.

    Levitä lehdet leivinpaperin päälle pellille. Ripottele päälle suola ja paprikajauhe.

    Pane pelti 150-asteiseen uuniin noin 6 minuutiksi, tai kunnes lehdet ovat kuivia ja oliivinvihreitä. Älä päästä lehtiä palamaan. Napostele nokkossipsit heti. Nokkossipsit maistuvat myös alkupalana.

VINKKI

Nokkoskasvustoa niittämällä satokautta saa jatkettua pitkälle kesään. Kertakäyttöiset talouskäsineet ovat hyvä apu nokkosta käsiteltäessä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    460 kcal
  • hiilihydraattia
    0.8 g
  • rasvaa
    51.1 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    44.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta