KATSOMASI RESEPTIT
Nizzalainen lounaspatonki
MA

Resepti: Maku 05/2016

Nizzalainen lounaspatonki

Resepti: Maku 05/2016

Nizzalainen lounaspatonki

Pan bagnat on suosittu eteläranskalainen eväsleipä, joka kostutetaan ennen täyttämistä oliiviöljyllä ja viinietikalla. Mehevä lounaspatonki vie varmasti nälän!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 min

10 min
  • Valmista Nizzalainen lounaspatonki näin:

    Halkaise patonki. Mausta öljy viinietikalla ja valuta se tasaisesti molemmille patonginpuolikkaille.

    Kuori ja viipaloi muna. Hienonna tonnikala haarukalla. Viipaloi kurkku, tomaatti, sipuli ja oliivit.

    Pane salaatinlehdet patongin pohjalle. Lisää tonnikala, muna- ja tomaatti- ja kurkkuviipaleet, sipulirenkaat ja oliivit. Levitä päälle basilikanlehtiä. Nosta patonginpuolikas kanneksi.

    Kääri lounaspatonki paperiin tai sujauta paperipussiin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    140 kcal
  • hiilihydraattia
    11.5 g
  • rasvaa
    7.2 g
  • proteiinia
    7 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Ranska

    Lisää suosikiksi

    Tulosta