KATSOMASI RESEPTIT
Naudanfileesalaatti thaimaustein
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2011

Nau­dan­fi­lee­sa­laat­ti thaimaustein

Resepti: Maku 03/2011

Nau­dan­fi­lee­sa­laat­ti thaimaustein

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 40 min

2 t 40 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
    Kypsennä liha grillissä tai pannussa. Pihvit saavat jäädä sisältä punertaviksi.
    Leikkaa lihat ohuiksi viipaleiksi. Kaada kastike lihojen päälle ja anna marinoitua muutama tunti.
    Huuhtele ja kuivaa salaatit. Revi salaatit paloiksi. Viipaloi kuorittu punasipuli ja retikka.
    Sekoita kasvikset keskenään ja asettele lihaviipaleet salaatin päälle. Pirskottele naudanfileesalaatin päälle loppu kastike. Koristele cashewpähkinöillä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    108 kcal
  • hiilihydraattia
    4.5 g
  • rasvaa
    5.2 g
  • proteiinia
    10.4 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Thaimaa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta