Nakkikeitto
MU
MA
GL

Resepti: Maku 02/2008

Nak­ki­keit­to

Resepti: Maku 02/2008

Nak­ki­keit­to

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

4 annosta

Tee näin

25 min
  • Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Keitä vesi, lisää liemikuutiot, perunat ja porkkanat. Anna kiehua 10 minuuttia.

    Paloittele nakit 4–5 osaan. Lisää nakit ja keittojuurekset keittoon, anna kiehua 5 minuuttia.

    Koristele nakkikeitto tuoreella silputulla persiljalla ja nauti ruis- tai näkkileivän kera.

    •Voit halutessasi tehdä nakkipalojen päähän ristiviillot, jolloin saat hauskoja nauravia nakkeja.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    295 kcal
  • hiilihydraattia
    25.4 g
  • rasvaa
    15.9 g
  • proteiinia
    11.9 g
  • kuitua
    4.4 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta